NYT i kirken

# Nyheder
Udgivet fredag d. 13. november 2020, kl. 16:52

I denne mærkelige tid, hvor intet er som det plejer og hvor vi ikke kan mødes til de sædvanlige aktiviteter, har vi lagt hjernen i blød og fundet på lidt alternativer.

Fredag formiddag den 20. og 27. november mødes vi foran kirken kl. 10.00 og sammen går vi en tur. Det bliver tilrettelagt sådan, at vi deler os i grupper på max 10, nogle går en kortere tur og dem med gode ben går længere. Man møder bare op og man må gerne tage en ven med.
Afslutningsvis drikker vi en kop kaffe sammen på parkeringspladsen.
For turene står Marianne Kyed fra menighedsrådet og Helle Jørgensen.

I december holder vi morgenandagt den 4. og den 11. kl. 9.30. Efterfølgende kan man blive siddende, eller først komme dér, og så fra kl. 10.00 og en time frem synger vi fælles julesange med ønsker fra vores eget julesanghæfte. Vi serverer også en kop kaffe og lidt sødt.

Den 16. december kl. 14, vil Susanne Saysette og Carsten Sindvald hjælpe os med at komme i julehumør. Vi skal høre Susanne læse julehistorier og Carsten vil spille dejlig julemusik for os. Sæt X i kalenderen denne eftermiddag.

Walk - insamtaler
Derudover har Thomas Hårbøl og Mikkel Holmegaard Larsen sat tid af til, på skift, at være til stede i kirken tirsdag eftermiddag fra kl. 14-16, første gang d. 17. november, hvis man har brug for at tale med et menneske, der har tid til at lytte.

Tirsdag eftermiddag kl. 14-16:

1/12:        Mikkel Holmegaard Larsen

8/12:        Thomas Hårbøl