Fredagscafé med nye retningslinier

# Nyheder
Udgivet af Helle Jørgensen, tirsdag d. 14. juli 2020, kl. 09:30

Heldigvis kan vi igen den 4. september slå dørene op til vores Fredagscafé og vi glæder os.

På grund af retningslinierne i forbindelse med Covid19, er vi dog nødt til i en periode, at afholde Fredagscaféen under nye betingelser. Det betyder, at for at kunne holde den nødvendige afstand, kan vi kun være 50 mennesker i salen ad gangen og, der må ikke synges.

Det vil derfor være nødvendigt at købe billetter på forhånd.

Billetsalg bliver for en måned ad gangen.
Billetter koster det som kaffe og brød koster - 25 kr. Det bliver altså samme pris for at gå i Fredagscaféen.

Fredagene i september sælges fra den 4. august og indtil der ikke er flere billetter. De kan købes på kirkekontoret i åbningstiden, eller hos Helle Jørgensen.

Oktobers billetter sælges fra den 1. september og indtil der er udsolgt.

På samme vilkår sælges novembers billetter fra 1. oktober.

Vi mødes stadig kl. 10.00 og drikker en kop kaffe eller te og spiser et stykke brød til. Kl. 10.30 vil der som altid være  underholdning i ca. en time.

Gymnastikken holder pause indtil videre.

Vi håber at I vil være med til trods for forandringerne  - og så ved vi jo ikke om det hele ændrer sig undervejs.

Yderligere oplysninger får hos:
Kirke- og kulturmedarbejder Helle Jørgensen tlf. 40 14 72 52 eller på mail: sognemedarbejder@ansgarskirke.dk