Tilmelding til konfirmandforberedelse/konfirmation 2019-2020

# Nyheder
Udgivet fredag d. 14. juni 2019, kl. 00:00

Der er uddelt papirbrevs-invitationer til konfirmandforberedelsen i såvel 7. kl. på Vestre Skole, som i 7. kl. på H. Hørlücks Skole i juni måned.

Har du ingen invitation fået, kan den rekvireres på kirkekontoret - se mailadr. nederst. Husk at oplyse hvilken skole, dit barn går på!

Bemærk venligst følgende FØR du går til den egentlige tilmelding:

1 - at du/I skal have dit NemID klar
Ved fælles forældremyndighed skal I begge give samtykke til tilmeldingen.
Du skal derfor også have den anden forældremyndighedsindehavers mail-adr. og telefonnummer klar.

2 - at du/I skal angive, at både konfirmandforberedelse og konfirmation skal ske i
Ansgars Sogn, Odense (sognekode 7775)

3 - og hvis dit/jeres barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en scannet kopi af dåbsattesten. (eller du/I kontakter kirkekontoret i første omgang)

4 - tilmelding skal ske før uge 38 (hvor forberedelsen starter henholdsvis den 17. og 19. september)
Efter den 22. september kan tilmelding kun ske ved henvendelse til kirkekontoret.

- tilmeldingen er først endelig, når du/I har modtaget en bekræftelse.

TILMELDING

Du er altid velkommen til at kontakte kirkekontoret!

Ring til 66 12 42 52 eller send SIKKER MAIL